dilluns, 20 d’octubre del 2014

RESULTATS cap de setmana 18 i 19 d'Octubre

INFANTIL: Voleibol Sant Fruitós 2 - 3 CVJoves Caldes 3  (25-22 / 25-18 / 16-25 / 15-25 / 5-15)

Segon partit i segona victòria aconseguida al tie-break. El partit va començar amb un servei local molt dur que condicionava l’atac caldenc. Mica en mica, les jugadores es van anar situant i entrant en joc fins arribar en un ajustat final de set que es va acabar enduent l’equip local (25-22). El segon, va començar amb la mateixa igualtat, però uns errors no forçats al final de set van posar el 2-0 en el marcador. Tot i el marcador, les noies sabien que podien donar guerra i així ho van fer. Des del principi del tercer set, van agafar un avantatge de 5 punts que van anar ampliant fins al 16-25. El quart temps continuava amb la mateixa dinàmica, amb bons serveis i atacant sense por i això els va permetre aconseguir 10 punts d'avantatge a l’inici del set (2-12). Tot i això, no es van relaxar i van guanyar el set 15-25 forçant el tie-break. Per segona setmana consecutiva el partit es definiria al cinquè set. Les noies van sortir molt concentrades i van guanyar el tie-break per un 5-15 que els donava la victòria al partit. Felicitar a les noies per la bona actitut dins i fora el camp. A seguir treballant!!

Proper partit, dissabte 25 d'octubre a les 12:30h a casa contra el Volei Sant Cugat

CADET: Gavà 3 - 0 CVJovesCaldes (25-18/25-22/25-13)

L'equip va començar el partit fred, ja que aixecar-se a les 6:30h i fer un trajecte amb autocar de gairabé 1h i 30 minuts, sol tenir les seves conseqüències. No obstant això, les noies de Caldes no van deixar d'intentar construir jugades d'atac per tal de poder anotar. L'inici de partit va ser molt igualat però l'excès d'errors en el servei del CVJoves Caldes va proporcionar que l'equip barceloní no hagués de fer "gaire res" per recuperar el servei. Amb aquest escenari es va arribar al 14-15 per les jugadores caldenques i va ser amb aquest marcador que el Gavà va aconseguir únicament amb el servei, un parcial de 8-0 per situar el marcador amb un 22-15, que va ser insalvable. El segon set va ser calcalt al primer: domini del caldes en el joc però els errors en servei i atac feia que el marcador es mantingués igualat fins al 20-20. Altre cop, amb el servei, el CV Gavà va aconseguir un avantatge de quatre punts (24-20) que tot i l'intent de reacció de l'equip caldenc, va ser insalvable. Dos primers sets, on si s'hagués minimitzat els errors propis, haguéssin tingut un resultat final completament diferent. El darrer set va venir condicionat pel que havia succeït en els dos primers i també degut a que l'actitud de l'equip va ser pitjor.

Seguirem treballant per minimitzar els errors, augmentar la concentració al llarg de tots els sets i fer creure a l'equip que si es lluita fins al final, els resultats a favor ja arribaran.

Proper partit, diumenge 26 d'Octubre a les 12h al pavelló municipal de Caldes de Malavella.

JUVENIL: Gavà 2 -  3 CVJovesCaldes (25-14 / 25-17 / 14-25 / 19-25 / 11-15)

Remuntada i liderat! Extrany partit de les juvenils de Caldes, que van saber remuntar un 2-0 davant d'un fort Gava. Les nostres jugadores es van oblidar de posar el despertador i van estar totalment perdudes en el partit fins al tercer set. Un seriós tercer temps va ser l'inici de la remuntada. Les caldenques van saber aturar el bon joc en atac de l'oposada local i el Gavà va desaparèixer. Un quart set sense errors no forçats, ni errors de servei els va donar força i confiança per encarar el cinquè, que després d'un inici ajustat, les nostres juvenils van fer el canvi de camp amb un punt per sobre, un avantatge que ja va ser definitiu per aconseguir la victoria i afiançar l'equip a la primera posició de la taula.

Proper partit a casa contra el Mataró, diumenge 26 d'octubre a les 10:00h

SÈNIOR FEMENÍ: CVJoves Caldes 3 - 0 CV Cunit (25-19 / 25-8 / 25-9)

Partit sense història entre el líder i l’últim classificat. Un primer set on les locals van cometre molts errors va permetre al Cunit sumar punts i igualar el marcador. El segon i tercer set, el Caldes ja més posat en el joc, va apropiar-se del partit i es va imposar molt clarament. Destacar el debut de la juvenil Julia Riera com a lliure.

Proper partit divendres 24 d'octubre a Sant Celoni, 21:30h.

SÈNIOR MASCULÍ: CVJovesCaldes 0 - 3 Vikings Volei Prat (21-25 / 27-29 / 22-25)

Igualat partit davant el Vikings Prat, un dels millors equips de la categoria. El partit va començar amb un conjunt visitant molt posat en el partit i disposat a anar per feina i aconseguir el ple de victòries a la lliga. Davant es va trobar un combatiu CVJCaldes que va començar amb irregularitats en el joc, però a mesura que va avançar el set va recuperar el bon joc que últimament està practicant. Un encertat i contundent Prat en atac es va emportar un final de primer set ajustat. En el segon, el conjunt local va sortir disposat a seguir lluitant intentant igualar el marcador i va poder aconseguir un bon avantatge de 5 punts a meitat del set, però que no va ser decisiu ja que el Prat no es va rendir. El Caldes va tenir dos pilotes a favor per emportar-se el set i no les va aprofitar i això davant un gran equip es paga, i molt.
La dinàmica del partit seguia igual. Amb el marcador en contra, el conjunt local no es va rendir mai i va lluitar cada una de les jugades intentant com a mínim esgarrapar un set al Prat, però no va ser possible. A destacar la gran entrega de tots els jugador de l'equip que només disposava de 8 jugadors degut a les baixes.
El sènior masculí vol donar ànims al “pollo” de l’equip que desgraciadament dissabte va patir un accident de moto i això farà que estigui uns mesos fora de l’equip. Ànims Salvi !!!!

Pròxim partit dissabte 25 d'octubre a les 17:45h a Mataró.