dilluns, 23 de gener del 2012

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 21-22 DE GENER

El cadet i el sènior aconsegueixen la victòria, mentres que el juvenil acaba cedint en el tie-break.

Cadet: CVJoves Caldes 3 - CV Figueres 1 (25-13/25-15/18-25/25-14)
Tot i que la setmana passada es va entrenar força bé, el nivell de l'equip no va ésser el mateix en el partit. Es va intentar aplicar canvis tàctics, per tal d'aconseguir millores en l'equip, però la falta d'atenció i motivació van impedir que poguéssim treure profit d'aquestes variants. El partit va transcórre en una dinàmica poc vistosa, ja que l'equip contrari no oferia cap mena d'al·licient ni resistència. La distracció i les poques ganes van provocar que perdéssim un set, que en condicions normals, no hauriem d'haver concedit mai.
Va ésser un toc d'atenció que ens demostra que ho juguem al cent per cent, o qualsevol rival ens pot donar un ensurt. Cal ràpidament recuperar el to físic i tècnic per tal d'afrontar amb garanties els propers partits. Noies, augmentem el ritme de treball!!
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip cadet.

Juvenil: CVJoves Caldes 2 - CV Figueres 3 (25-19/22-25/25-19/21-25/11-15)
Pròximament crònica.

Sènior: CVJoves Caldes 3 - AEE Escola Pia Granollers B 0 (25-6/25-23/25-8)
En el penúltim partit de la primera fase, victòria còmoda vs Escola Pia de Granollers equip que ocupa la darrera posició en la classificació i que no va oposar resistència alguna, malgrat el parcial del segon set en el que mai s’hauria d’haver-hi arribat (25-23).
Aquest any ens hem classificat per fer la fase d’ascens a Segona Catalana, una bona oportunitat per gaudir de bon volei a Caldes.
Crònica realitzada per l'entrenador de l'equip sènior.